Lite nya saker till mig och Belle.

januari 17, 2020 0 av admin

Hej alla!

Kul med ett nytt år, 2020 känns som ett år fyllt av många äventyr, många spännande projekt och framförallt glädje!

Vad fick ni på julen? Jag fick en sån zippo tändare! Det kanske har varit en av de bästa julklappar jag fått. Jag älskar att tända ljus i min lägenhet och den här har varit perfekt att ta med runt och så ser man JÄTTECOOL ut när man drar upp den och tänder kompisens cigg exempelvis. Sen fick jag också en jättefin t-shit med lite palmer på, jag ska nämligen resa till solen till våren, så det var passande och en handduk för resan. Ni kanske har sett dessa handdukar som ser mer som en filtar ut. Det är precis det jag behövde i alla fall.

Belle mår förresten jättebra, och även mitt älskade husdjur fick lite julklappar så klart. Från min familj fick Belle en jättefin boll hon kan jaga, från mig fick hon jättegoda hundgodis och en vän köpte en jättefin filt till Belle. Så jag är jättenöjd med min jul.

Men nu kommer 2020, som jag sa i början av inlägget. Jag har börjat smida lite på mina planer, det finns ju en resa planerad till våren, som jag sa innan men jag har även lite andra saker på gång, en av de viktigaste är en kurs jag ska ta i London. Det finns en kort utbildning där inom en gren inom homeopatin jag är mycket intresserad av men jag kommer nog att prata mer om vad det handlar om i ett annat inlägg. Hur som helst är det ju det jag ser framemot, det och min resa så klart, sommaren är ju också bara runt hörnet, så det finns ju en del saker som är planerade men inte riktigt spikade.

Hur som helst, det är ju en massa saker och jag hoppas på att det här året har med sig bara fantastiska händelser! Men nu ska jag säga hej då, jag har några saker jag måste ta tag i tidigt imorgon.

Hej då vänner!