Hundsaker till katter?

november 26, 2019 0 av admin

Hej kompisar!

Usch, läste precis mitt senaste inlägg jag skrev när belle hade försvunnit, det får mig att få tillbaka alla dom där hemska känslorna jag kände, hur rädd jag var. Fy, en av dom värsta dagarna i mitt liv. Som tur var gick det bra och just nu ligger belle i mitt knä samtidigt som jag skriver det här. 

Passande nog ligger jag i soffan och sökte precis på vinterprodukter till hund. Det är ju nämligen vinter nu och snart jul! Belle är ju så liten och fryser så himla lätt, även fast hon är innekatt så märker jag på henne att hon fryser. Jag själv går ju runt med pyjamas, tofflor, morgonrock och filt här hemma så jag förstår om hon också fryser liksom. Vi har ju inte bästa värmen i lägenheten kanske haha, men vi har iallafall varandra som min pappa brukar säga. 

Ni undrar kanske varför jag sökte på vinterprodukter till hund när hon är en katt, men jag tycker att utbudet för hundar är så mycket större än för katt. Såklart, jag antar väl att hundar är mer populära än katter och att hundar är lättare att köpa saker till, katter gör ju inte sönder leksaker på samma sätt och behöver inte lika mycket grejer som en hund. Som koppel, halsband, sele, leksaker och sånna saker. Därför söker jag alltid till hund när jag ska köpa något till belle, som nu, jag letar efter en tröja till henne som hon kan ha på sig ibland, när det är för kallt. Jag vill se om hon skulle tycka det var skönt. Jag har hittat lite vintertröjor till hundar som finns i små storlekar som jag tror skulle passa belle. Jag tror att jag ska beställa hem några nu, men det är svårt att bestämma färg och mönster, det finns verkligen så himla mycket fint! Jag tror också att jag ska vänta tills black friday, det är ju nu på fredag om bara några dagar, tror säkert att dom kommer att ha några erbjudanden då. 

Ni får ha det så bra sålänge, kram på er!

White, Cat, Whiskers, Christmas, Pet
Belle när hon bara var några veckor gammal i en av mina tomteluvor <3