Kära Belle!

oktober 22, 2019 0 av admin

Hej hej läsare!

Belle har sprungit iväg!!!
Det var meddelandet jag fick från min syster här om dagen. Förstår ni hur rädd jag blev när jag läste det? Det här hände när jag hade en kund också, det var ingen lätt hanterad situation. Så fort jag var färdig med kunden sprang jag hem, bokstavligen sprang. Under tiden ringde jag min syster men fick inget svar, jag skickade sms men fick inget svar heller. När jag kom fram till min lägenhet var min syster där, sittandes på soffan MED BELLE!

Jag blev så förvirrad, så arg, så glad, så många känslor jag inte kunde förstå men där var Belle och min syster. Jag frågade min syster vad som hade hänt och det var nämligen så att Belle hade gömt sig, min syster hade lämnat dörren öppen under en kort stund från lägenheten för att ta emot ett paket, så hon trodde att det var så att Belle sprang iväg.

Det här får mig ändå att tänka på att jag skulle vilja ta ett Fedelta lån, köpa eller hyra ett hus där jag kunde ha min egen mottagning och så jag slapp ta mig från mitt hem till ett jobb. Då skulle jag varken utsätta min syster för att göra sådana tjänster för mig med att stanna hemma hos mig och ta emot paket och inte min katt heller för att någon annan ska vara där och störa hennes tillvaro.

Hur som helst, allt blev ändå bra. Vilket jag är mycket glad över, även om det var ett oroligt moment för mig och jag var mycket rädd. Jag ska nog börja fundera mer på hur jag kan finansiera ett hus så jag kan ha en egen mottagning. Det vore faktiskt inte någon dum ide, det skulle spara mig tid, pengar, orosmoment, jag tror ni förstår vad jag menar.

Hoppas ni alla har det mycket bra, jag berättar mer en annan gång om jag kanske bestämmer mig för att ta ett lån och öppna mottagning i ett hus där jag även bor.