ett vanligt inlägg.

augusti 24, 2019 0 av admin

Hej alla fina där ute! Hur mår ni?

Jag sitter i skrivande stund och läser om redcarpet, en digital markadsföringbyrå i Alingsås som en kompis till mig berättade om, hon sa att de var jätteduktiga och hade hjälpt henne med hennes marknadsföring då hon har ett eget företag som hon relativt nyligen startade och vill nå ut till fler människor via sociala medier. Vi satt precis och pratade i telefon i 2 timmar haha, det händer lite då och då för oss, när vi väl börjar prata är det svårt att sluta, visst är det fantastiskt med sånna vänner?

Jag ska snart göra iordning mig för att möta upp min syster och mamma, vi ska ut och äta ikväll på en restaurang som vi älskar, jag är såååå taggad för jag älskar ju mat haha. Jag vet redan vad jag ska ta, deras skaldjurspasta, wow, säger jag bara. Vilken är er favoritmat? Folk frågar mig alltid det men jag vet aldrig vad jag ska säga, jag älskar mat så mycket så det finns så himla många grejer och välja mellan liksom, jag kan inte bestämma bara en rätt. Problems hörrni, det är inte lätt..

Jag älskar att sätta mig och lyssna på podd medans jag sminkar mig efter att jag duschat och bestämt vilka kläder jag ska ha på mig. Idag blir det en skinnkjol och en ny topp som jag köpte igår efter jobbet faktiskt, jag var på stan en sväng när jag hade slutat. Det känns så avslappnande för mig att sitta och sminka mig, kan sitta i timmar känns det som haha. Är det någon som håller med mig?

Nu måste jag käka lunch och sedan hoppa in i duschen så jag kan sitta i dom där timmarna och lyssna på podd och sminka mig. Ha det så bra kompisar!

Woman, Hair Drying, Girl, Female, Person, Attractive