välkommen hit, till mig och mitt kryp-in.

juli 25, 2019 0 av admin

Hejsan alla fina där ute!

Sofia heter jag och jobbar som homeopat, denna bloggen kommer att handla mycket om det, men först lite om vem jag är.

Jag är 28 år gammal och bor i Storvik, en liten ort i Gävleborgs län. Här har jag bott hela livet och har vuxit upp med min kära mamma och pappa och syster Johanna som är 2 år yngre än jag. Jag älskar att på fritiden träna och röra på mig, jag älskar att umgås med mina vänner och familj väldigt mycket. Jag bor ihop med min kan Belle som är en raskatt som är helt vit med blåa ögon. Vi bor i en liten lägenhet tillsammans lite utanför centrum, min syster bor i hyreshuset bredvid och vår mamma och pappa bor lite längre ut på landet på en gård med massa härliga djur och natur runt omkring sig, så där älskar jag också att spendera min fria tid då jag inte jobbar. Jag har jobbat som homeopat i 2 år och trivs superbra med det, dock är jag lite sugen på att börja studera igen, men har inte riktigt bestämt mig för vad än. 

Jag sitter i skrivande stund ute på min lilla uteplats med Belle i knät och en kopp lugnande bed-time tea. Som verkar lugnande för mage och tarm och för sinnet när man ska gå och lägga sig, älskar att inkludera detta i min kvällsrutin. Och ja, jag är en extrem rutin-människa, det kommer ni att märka. Jag ser framför mig en stor gräsplätt, lite vatten av sjön där framme, fåglar som varnar varandra för belle (även om hon mest är helt ointresserad och bara sitter graciöst och tvättar sig) jag ser också en skylt där det står Elområden Sverige, och ett par som joggar förbi. 

Jag tycker att det ska bli jätteroligt att få skriva denna bloggen och hoppas att ni är några där ute som vill följa med mig i min vardag, mitt liv som homeopat och massa andra äventyr. Är ni taggade? Jag är taggad! 

Men då hörs vi snart igen mina kära, ha det underbart så länge. Pussar & Kramar, sofia.

Cat, Animal, Sleep, Cats, Pet, Animals, Cute, Nap